Herfstretraite 20 - 22 november 2020

Driedaagse herfstretraite

Ben jij toe aan even ‘braak liggen’? Even wat afstand, tijd en ruimte voor jezelf. Je in alle rust en ontspanning bezinnen op dingen die voor jou belangrijk zijn. Die echt uit jou komen, en niet van buitenaf? Dan is deze begeleide retraite wellicht iets voor jou!

Wat? We volgen het ritme van het gastenhuis. Dus drie vaste maaltijden per dag en stilte om 23.00 uur. Je hebt een eigen kamer. Er is ruime gelegenheid om (alleen) te wandelen, te fietsen, te lezen, te schrijven, te ontmoeten. Daaromheen is er ruimte voor individuele coachgesprekken en (vrijwillige)groeps-elementen die bijdragen aan ontspanning en inzicht, en die afgestemd zijn op individu en groep. Het idee is dat niks ’moet’. Alleen willen. Uit dit ont-moeten, ontmoet je je Zelf. En wellicht ook anderen. Laat het ontstaan. Let’s Sway!

Wanneer? Van 20 tot en met 22 november. Aankomst vrijdag tussen 11.00 en 11.30 uur, vertrek zondag tussen 12.00 en 12.30 uur. Wie wil kan zondag aansluitend op eigen gelegenheid lunchen in het Koetshuis op het terrein van Slangenburg.

Voor wie? Voor wie toe is aan bezinning en tijd en ruimte voor zichzelf onder afgestemde begeleiding. En dit zichzelf gunt!
Je kunt denken aan bezinning op een bepaald thema of periode in je leven, maar je kan ook komen om de ‘vreugde van Zijn’ (in plaats van overmatig doen en denken) te ervaren, en kijken wat er bovenkomt als jij in je vrij staat. 

Door wie? De retraite wordt begeleid door Saskia Braakman van S-way. Saskia heeft jarenlange coach ervaring. Haar kracht is haar rust en niet-oordelende houding. Ook heeft ze een scherp oog voor talent en valkuilen en maakt ze dingen op een positieve en verbindende manier helder en praktisch. Voor meer informatie klik hier

Kosten? € 489,- inclusief 2 overnachtingen in een basiskamer met wastafel (gedeelde douche en toilet op de gang), alle maaltijden, koffie & thee, een intake vooraf, begeleiding ter plekke, nagesprek achteraf. Voor een luxere kamer geldt een toeslag. Indien gewenst is de retraite uit te breiden met coachgesprekken voor- en/of achteraf.

Aanmelden? Je kunt je aanmelden door te bellen naar 06 51519034 of te mailen. De groepsgrootte is tussen de 4 en 6 personen. Aanmelding is naar binnenkomst. Contact me ook gerust als je een vraag hebt of even wil overleggen. Zeer welkom! Dit worden dagen om van te genieten.