Gastenboek

Voeg een reactie toe

Eerder geplaatste reacties:

smook

Geplaatst op 06 januari 2023

ik ben er in de jaren 90 vaak geweest, maar dat is schrikken wat is het duur geworden anno 2023 ,dat is voor de gewone man niet meer te doen, en dat is erg jammer, is daar niets aan te doen via de overheid ,dat ook de gewone man daar gebruik van kan maken.

Lily-Tiger

Geplaatst op 25 oktober 2022

Ook met Halloween is het leuk om op het kasteel te verblijven! Het zou nog leuker zijn als ze een escaperoom of een moordmysterie zouden opzetten! De service is keurig, maar karig.

Lily-Tiger

Geplaatst op 25 oktober 2022

Ook met Halloween is het leuk om op het kasteel te verblijven! Het zou nog leuker zijn als ze een escaperoom of een moordmysterie zouden opzetten! De service is keurig, maar karig.

Lily-Tiger

Geplaatst op 25 oktober 2022

Ook met Halloween is het leuk om op het kasteel te verblijven! Het zou nog leuker zijn als ze een escaperoom of een moordmysterie zouden opzetten! De service is keurig, maar karig.

Servé

Geplaatst op 10 april 2022

Al diverse keren bracht ik, samen met vrienden, een weekend door op Slangenburg. Ook nu, na de coronaperiode, hebben we weer genoten. Helaas heeft de coronatijd ook tot veranderingen geleid. Wij vonden het bij het diner een verarming dat nu iedere gast zijn eigen bord met eten krijgt voorgezet, als in een restaurant. Het huiselijke gevoel wordt daardoor toch wat aangetast. Het opdienen van het eten in verleidelijke familiale kommen, zoals tot voor corona gebruikelijk, brengt meer interactie op gang, lijkt meer op samen delen. Wat ons betreft mogen de kommen weer gezellig terug op tafel! Voorts begrepen we dat vanwege vergunningen geen borrel meer geschonken mag worden. Misschien geeft de nieuwe organisatiestructuur, waarbij ook het koetshuis hoort, weer kans om dit opnieuw mogelijk te maken? Overigens is gelukkig veel goeds ook bewaard gebleven; genoeg reden om weer terug te komen.

Mellissatjuh

Geplaatst op 17 maart 2022

Afgelopen jaar heb ik een midweek doorgebracht in het kasteel. Ik heb heerlijk tot mijzelf gekomen. Het delen van de badkamer was een fijne ervaring.

Yvonne Lesser

Geplaatst op 15 maart 2022

Ruim tien jaar geleden was ik op zoek naar een plek om tot rust te komen en vond ik via via Kasteel Slangenburg. Door de jaren heen herinnerde ik me momenten en plekken die bijzonder waren. Kasteel Slangenburg heeft een kalme, warme en ontvangende energie. Met mogelijkheid tot ontmoeting, dialoog en geven en ontvangen. Een absolute aanrader die de rust in zichzelf wil terugvinden en diepe schoonheid kan aanvaarden.

Truus

Geplaatst op 30 april 2021

Ook ik doe hier graag mijn verhaal. Ik heb hier heerlijk kunnen werken aan het schrijven van mijn eigen boek, dat zich ook afspeelt op de Slangenburcht. Tussen het schrijven door heb ik fijn kunnen winkelen bij de cadeauwinkel op het Binnenhof. Wát een leuke spulletjes! Met name op de afdeling haak- en breiwerk heb ik lang kunnen grasduinen.

A. Hoekstra

Geplaatst op 30 april 2021

Wel, ik heb zó genoten van mijn verblijf! Exquise maaltijden, een warm bed, en de gedichten die dagelijks worden voorgedragen, zijn ontzettend inspirerend. En Trudy, de lieverd, is echt mijn stip aan de horizon. Ik wacht alweer met smart op mijn volgende reis naar Mijzelve!

Jacqueline

Geplaatst op 16 februari 2021

Yes we mogen weer en natuurlijk heb ik geboekt........
Ik mag weer komen genieten van jullie gastvrijheid en gezelligheid

Tot over 10 dagen .......kijk er echt naar uit

lieve groet
Jacqueline

Lilian

Geplaatst op 17 december 2020

Wat heb ik weer genoten hier. Ditmaal moest ik nog wat werk afmaken en heb ik een aantal keer in de bibliotheek gezeten. Daarnaast was er weer het heerlijke eten, de mooie gesprekken met andere gasten en natuurlijk de liefdevolle gastheren en -vrouwen. Ik ging weer vol inspiratie weg. Tot gauw.

Jacqueline van der Linde

Geplaatst op 29 oktober 2020

Laatste week van september 2020 geweest.
Wat een beleving wat een gastvrijheid heb echt genoten.

Monique

Geplaatst op 06 juni 2020

Afgelopen week een fantastische meditatie week gehad op Slangenburg onder de liefdevolle leiding van Trudy. Echt een aanrader! In het najaar wordt deze herhaald.
Ik had niet kunnen vermoeden dat deze week zo mooi en impactvol zou zijn. Weer dichter bij mijn kern gekomen. Dank je wel Trudy en dank je wel fantastich Slangenburg. Deze plek is uniek in Nederland. Ik kom er al 13 jaar en zal altijd blijven komen.

Mieke Rodenveen

Geplaatst op 15 augustus 2019

3 dagen op het Kasteel geweest, de eerste keer maar zeker niet de laatste. Je komt een beetje thuis, er wordt voor je gekookt je kan heerlijk wandelen en er is altijd iemand voor een praatje!
In de avond een drankje nog in de huiskamer, waarna je fijn naar bed gaat. Bedankt lieve Joke en Jose voor jullie aanwezigheid en humor. xx

Ted Ruijgrok

Geplaatst op 06 mei 2019

Ik heb weer genoten van een mooi lang weekend met een verblijf op het kasteel. 4 mei stiltewandeling naar de bevrijdingsboom. Heel bijzonder met indrukwekkende verhalen en gedichten. Dank daar voor.

Astrid

Geplaatst op 04 mei 2019

Ik was met de Paasdagen weer eens op Slangenburg en het voelde als thuiskomen. Het was prachtig weer, dus veel gewandeld, gefietst en geluierd in de tuin. Dit is zo'n bijzondere plaats om even op te laden, te rusten en alles los te laten. De maaltijden zijn een feestje op zich en de ontvangst door het personeel bijzonder hartelijk. Een aanrader voor iedereen die eens een weekje wil genieten, alleen, samen of met een groep.

Steven de Nie

Geplaatst op 28 januari 2019

Door binnen te lopen in de Slangenburg maak je kennis met een groep mensen die proberen met aandacht te leven. Het is prettig met hen mee te doen en mee te deinen in de cadans die hier al tientallen jaren heerst. De omgeving, het gebouw en de staf werken allemaal mee om het beste uit jezelf en elkaar te halen. En fijne ervaring.

Danny van Strien

Geplaatst op 14 december 2018

Mooi gastenboek en website succes
Youtube Danny van Strien
www.dannyvanstrien.jimdo.com

Saskia

Geplaatst op 29 oktober 2018

Opnieuw een bijzondere tijd meegemaakt op deze fijne plek, dit keer samen met mijn vriend. Als oefening in rust, reinheid en regelmaat en om simpelweg te genieten van lekker eten, leuke mensen en een mooie omgeving. Twee keer naar het klooster geweest. Tijd om na te denken en tijd om te voelen, even los van dagelijks gedoe. Ik kom zeker terug! :)

Jansen

Geplaatst op 14 oktober 2018

Voor de rust moet je niet hier zijn. Vreselijk. Ik ga er nooit meer heen. Heb al drie keer een mail gestuurd maar als je boekt reageren ze gelijk maar voir een klacht geven ze niet thuis.

Vera Habers

Geplaatst op 20 augustus 2018

Mijn moeder en ik hebben 4 dagen mogen genieten op kasteel Slangenburgh. Wat een kadotje: het heerlijke eten, de leuke mensen, lieve gastvrouwen, lummelen, lezen, wandelen, fietsen, verdwalen, gezang op de abdij, avondwandelingen met hertjes, mooie gesprekken en heeeeel veel lachen. We moeten echt evn afkicken en komen zeker terug!

Henk Dijkgraaf

Geplaatst op 29 juli 2018

Wat een heerlijk vooruitzicht: een week lang mogen verblijven in de serene sfeer van Kasteel Slangenburg nabij Doetinchem.

Morgen is het zover!

avanderzee

Geplaatst op 24 juni 2018

We hebben weer genoten van ons verblijf in Slangenburg, gelijk een museum. De ligging, inrichting en de prachtige kunstwerken hadden een heilzaam effect op ons. De sfeer van het kasteel en de ongedwongenheid vooral veroorzaakt door de allervriendelijkste,geduldige en zorgzame gastvrouwen- en heer gaven ons een vertrouwd gevoel. We houden wat moeite met het diner 's middags, zijn dit niet gewend, en het onderbreekt eventuele wandelingen en uitjes overdag.. We zullen wel niet de eersten (en vast ook niet de laatsten)zijn die een grote voorkeur hebben om 's avonds een warme maaltijd te nuttigen. Waarschijnlijk is dit niet haalbaar daarom hebben we nog een andere suggestie ; een soepje bij de avondboterham i.p.v. 's middags. En iets vaker een eitje, zou ook een heerlijke aanvulling zijn op het royale ontbijt.

Ook zouden we het fantastisch vinden als er 's avonds een keer een klassiek live-muziek en/of zangoptreden zou plaatsvinden; per slot staat er al een prachtige vleugel (Daarvoor willen we overigens best betalen)


ook al verandert er niets we komen zeker terug!

Merel Swanevelt & Tineke v.d. Zee

DANIELLE

Geplaatst op 19 juni 2018

Wat een mooie ervaring, en wat een liefdevol team staat er. Ook de omgeving is inspirerend met de flora en fauna en dierenrijk..
Overvloed, en ook veel moed voor gasten en team
, it was al a beautyfull dream...
ps van kasteel naar tent, wat ben ik door een speciale gastvrouw verwent.( B)
hartelijke groeten en liefs danielle

Jopy en Renee

Geplaatst op 03 juni 2018

Het kasteel, kamers en omgeving zijn prachtig. Maar zonder de professionele en hartelijke gastvrouwen, de kok en de dames van de huishoudelijke dienst is het kasteel niets.....
Hulde voor hen en een welgemeend dank jullie wel!

Ted

Geplaatst op 22 mei 2018

Weer een aantal dagen mogen verblijven op het kasteel. Heerlijke tijd gehad en genoten van de gastvrijheid. Lydia en Bert, bedankt!

Bas

Geplaatst op 04 maart 2018

Ik heb mezelf weer ontmoet. Mijn hoofd en mijn hart zijn weer een. Dat is Slangenburg voor mij geweest. Dank je wel!

Marianne Vreugdenhil

Geplaatst op 01 september 2017

Ik was enorm onder de indruk, wat een prachtige ervaring en wat een heerlijke sfeer. Ik kom graag terug. Lieve gastheren en gastvrouwen. Op uw site staan niet alle kamers gefotografeerd, dat vind ik jammer. Misschien dat nog eens veranderen?

Peter Rijnhart

Geplaatst op 29 augustus 2017

Kasteel naar mijn hart, de mooie ambiance, de rust, het prettige gezelschap. Ook als homo zeer welkom, verdient navolging!!

Mydon hornman

Geplaatst op 25 juli 2017

Wat een mooi kasteel
En rust in het kasteel
Ik ben al een paar keer geweest met mijn moeder
Ik kom zeker terug
En bedankt hoor mydon

René Raaijmakers

Geplaatst op 22 mei 2017

Rust, regelmaat, ruimte: er zijn ontelbare pluspunten van Slangenburg te noemen, maar misschien is toch wel het mooiste dat je terechtkomt in een omgeving waarin iedereen openstaat voor een ongedwongen ontmoeting of een gesprek. De regelmaat die Slangenburg biedt is daarnaast een weldaad voor mensen die tot rust of bezinning willen komen of voor hen die juist veel denk- of schrijfwerk willen verzetten.

Pieter en Anja ruyssenaars

Geplaatst op 14 mei 2017

Net weer thuis na 4 dagen genieten op kasteel slangenburg. Heerlijk even niets moeten, geen telefoon, geen internet, geen tv, gewoon rust in jezelf terugvinden. Wij hebben genoten van de lieve gastvrouwen en gastheer, de heerlijke maaltijden, de gesprekken met medegasten, de diensten in de abdij, de verbondenheid met elkaar. Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste.

Ted

Geplaatst op 08 mei 2017

Ik heb weer een heerlijk weekend gehad. Wat een gezelligheid en enthousiasme. Deze keer in de Chinese kamer geslapen. Dat is slapen als een vorst. Tot de volgende keer.

Manon

Geplaatst op 17 april 2017

Lieve mensen van kasteel Slangenburg, Gerda en Nico,

Nu, net thuis aangekomen realiseer ik me dat ik ben helemaal vergeten een bijdrage te leveren aan het gastenboek. In dit gedicht probeer ik over te dragen wat ik de afgelopen dagen heb gevoeld en ervaren: ik vond het drie bijzondere, intense en warme dagen die mij ontzettend veel hebben gebracht. Dank voor jullie warm gastvrouw/heerschap!

Tot gauw! Lieve groet

Manon

Thuis

Alsof je een plek bereikt.
Om je heen kijkt en weet
dat je thuis bent.

Een weiland, vergeten
langs duinen en bosrand,
iemand buigt tussen jou
en een feest - op zoek
naar de wijn, een gezicht
wordt zijn eerste woorden,
wat geschreven werd voor jou
door een nooit gevoelde hand.

Alsof je dit al kende
voor je het zag. Er geweest was
voor je er zou komen.

Zo thuis
dichter: Kees Spiering

Els

Geplaatst op 12 maart 2017

Wat een heerlijk weekend vorige week! Samen rond de ontbijt tafel en daarna op pad. Een wandeling, een goed boek of een fijn gesprek hielpen mij om even de drukte in mijn dagelijks bestaan en in mijn hoofd tot rust te manen. In een hoekje van de woonkamer met een kopje thee. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek.

Allard

Geplaatst op 10 maart 2017

Dit was mijn derde keer op het kasteel.Ik ben iedere keer weer aangenaam verrast door de hartelijkheid van de gastheren en gastvrouwen die toch de basis vormen tot het aangenaam verpozen in dit prachtige kasteel wat er altijd piek fijn uit ziet!
Dan is er nog het lekkere eten en 'last but not least' vind ik de bijzondere sfeer waarin 'vreemden' nader tot elkaar mooie dingen kunnen delen.;en dat is een compliment voor iedereen in het algemeen en met sommigen klikt het in het bijzonder. Tot slot nog een compliment voor pastor Wim die iedere keer zijn tijd en hart beschikbaar stelt.

Maaike

Geplaatst op 22 februari 2017

Zojuist een verblijf geboekt voor 3 nachten met mijn dochter van 16. Zij moet zich voorbereiden op een toetsperiode voor school en heeft nog een Duits en een Engels boek liggen voor haar leeslijst. Het wordt mijn 3e verblijf; een keer alleen, een keer met mijn oudste dochter en nu met mijn middelste dochter. Ik kijk er erg naar uit.

Yvonne Goltstein

Geplaatst op 14 november 2016

Ik heb zonet voor de 15e keer geboekt.
Slangenburg voelt inmiddels als mijn 2e thuis, zou het fijn vinden als er wat meer foto's werden geplaatst van de kamers, volgens mij zal dat de potentiële gasten nog meer motiveren om te boeken.

Tot gauw, iedereen!

Groetjes Yvonne

Ted Ruijgrok

Geplaatst op 29 juli 2016

Van 25-7t/m28/7 op Slangenburg geweest. Mooie tijd beleefd en leuke mensen ontmoet. Sliep in Parkzicht. Prachtige kamer met schitterend uitzicht. Zeker voor herhaling vatbaar. Met name een compliment voor alle gastheren en gastdames.

Theun de Graaf

Geplaatst op 01 juli 2016

We waren begin juni 2016 op het kasteel en hebben het er nog vaak over: een heel bijzondere ervaring! Het zou nog fijner zijn als het avondeten een uurtje later geserveerd zou kunnen worden. Verder perfect!

Lilian

Geplaatst op 18 juni 2016

Graag feliciteer ik jullie met de mooi verzorgde, heldere informatie over het gastenhuis
Kasteel Slangenburg. Het is zo fijn te lezen dat de mogelijkheid om bij jullie in rust te kunnen genieten van een zeer bijzonder samen zijn met elkaar nog steeds aanwezig is. Het is inmiddels 10 jaar geleden dat ik op Slangenburg te gast was en zie uit naar een binnenkort 4e bezoek.

Denny

Geplaatst op 24 maart 2016

Wat mis ik het.... De plek voor rust... Ik hoop heel gauw weer terug te kunnen komen. Mooi kasteel, mooie omgeving, mooie mensen om mooie gesprekken met te hebben of juist even helemaal niet. Ja, ik kom gauw terug.....

Saskia

Geplaatst op 24 februari 2016

Jaren geleden voor het laatst geweest, maar blijf geinteresseerd en heb goede herinneringen aan de heerlijke omgeving en perfecte verzorging. De website ziet er prachtig uit. Maar ik mis foto's van de kamers-met-naam. Ter orientatie welke kamer je ook weer had of wil boeken, zou het wel handig zijn om van alle stijlkamers een foto met bijschrift te plaatsen, zodat je die kunt leggen naast de prijstabel.

Elma

Geplaatst op 01 december 2015

Net terug van drie dagen rust en los van de drukte van alle dag.
Kasteel Slangenburg is een geweldige plek om even helemaal tot jezelf te komen.
Je wordt helemaal in de watten gelegd en alles is keurig verzorgt.
Gezellig met elkaar maar toch in alle rust heerlijk gegeten.
Deze keer waren we met 4 vriendinnen, we maken met elkaar muziek, fijn dat er een vleugel is waar we gebruik van mochten maken.
Ik kom zeker terug, met vriendinnen, mijn man of alleen!
Bedankt voor de fijne dagen.

Paul

Geplaatst op 03 november 2015

Zojuist weer een kamer gereserveerd op dit prachtkasteel. Net als vorig jaar. Ook nu weer hoop ik er rust, bezinning en harmonie te vinden. Vorig jaar is dat in ieder geval goed gelukt in de dagen tussen kerst en de jaarwisseling. Nu dus op herhaling. Op een fijne plek met fijne mensen om me heen.

KeesZ

Geplaatst op 29 juni 2015

Verblijf in Slangenburg; Hét prachtige druppeltje wat mijn voorjaar in rust en harmonie deed overlopen!

hanneke

Geplaatst op 14 maart 2015

Weer geboekt voor een paar dagen Slangenburg. Van dinsdag tot en met zaterdag, want ik weet dat dinsdag en zaterdagochtend om 10.00 uur de meditatie van Francoise Gyselen-Denys is, die ik voor niets van de wereld zou willen missen. De verstilling tijdens de meditatie in de huiskapel die zij weet te creëren, is helemaal in stijl van de bedoeling van het kasteel. Ik zou het graag anderen ook onder de aandacht willen brengen. Jammer dat ze niet genoemd word op deze mooie nieuwe site. Misschien onder het kopje: Wat doe je er...

Hanneke

Geplaatst op 06 maart 2015

De Slangenburg website is vernieuwd, en ziet er zeer verzorgd uit, zoals we van de Slangenburg gewend zijn. Wat vertrouwd blijft is de sfeer van het kasteel en zijn gasten, bewoners, personeel, heerlijk eten, en vooral de aandacht voor elkaar, en de ruimte die het kasteel en zijn omgeving je geeft om tot nieuwe inzichten te komen, en tot je zelf te komen. Ik kom hier al 25 jaar en het is een telkens terugkerende oase in mijn leven. Dankbaar ben ik voor alle inzet, om deze plek te behouden voor de broodnodige rust in deze onrustige wereld.

Carla

Geplaatst op 31 december 2014

Mooie overzichtelijke website geworden. Misschien als tip wat meer info en fotos over de kamers die te huur zijn? In elk geval hier een dik tevreden klant over het verblijf op Slangenburg ,2 maal geweest en een derde boeking komt eraan ,als je aankomt en word opgevangen door de gastheer of vrouw vergeet je alles om je heen alle stress en kan het uitrusten echt beginnen wat een sfeer wat een luxe wat een warmte is het elke keer weer daar op Slangeburg! Het voelt echt als thuiskomen. Complimenten voor de goede zorgen van de gastheren en vrouwen en het lekkere eten van de kok een dik verdiende 9 +!

Leontine

Geplaatst op 30 december 2014

Wat een verrassing was dat toen ik Kasteel Slangenburg opzocht op internet. Wat een super mooie website is het geworden mijn complimenten. Als ik door jullie website wandel voelt het alsof ik al bij jullie ben. Ik ben niet voor niets al jaren met het Slangenburgvirus besmet. Als je er eenmaal bent geweest dan blijf je terugkomen Voor mij is Slangenburg een plek met een goud randje. Een plek waar ik mezelf kan zijn. Waar ik rust vind me even kan opladen, het niks hoeven. De warme gesprekken met zowel gastheren/ vrouwen en gasten doen mij altijd erg goed. Het eten wat door de koks wordt bereid is voortreffelijk. Wat ben ik ontzettend blij/dankbaar dat Kasteel Slangenburg op mijn pad is gekomen. Kasteel Slangenburg is niet meer uit mijn leven weg te denken.

Carla

Geplaatst op 19 december 2014

Ik vind de website echt heel erg mooi, rustig en toegankelijk geworden. Wat me wel opvalt is dat de informatie over de kamers nog steeds alleen begrijpelijk is voor degenen die al een keer eerder op het kasteel hebben gelogeerd. Wellicht is het een idee om een eenvoudige plattegrond inclusief legenda toe te voegen.

Nienke de Raaf

Geplaatst op 01 december 2014

Wat een prachtige website is het geworden! Heel informatief, én herkenbaar: gastvrij, warm, welkom... Zomaar wat woorden die me te binnen schieten. Ik ken Slangenburg als een plek om op te laden, rust te zoeken en gewoon even niks te moeten. Een heerlijke plek.

Kasteel Slangenburg

Geplaatst op 20 oktober 2014

Wij zijn benieuwd wat u van onze website vindt, laat daarom gerust een bericht achter in ons gastenboek.