Kasteelovernachtingen

Promovendi, schrijvers en academici vinden in ons museale kasteel de rust en inspiratie om te werken. Wandelaars en fietsers gaan er op uit om de schoonheid van de Achterhoek te ontdekken. Kasteel Slangenburg is de ideale plek voor romantisch hotelverblijf. Elke vergadering of training krijgt een meerwaarde in deze aansprekende locatie.. Het is alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Dit idyllische, eeuwenoude kasteel ademt de sfeer van lang vervlogen tijden. Dit ervaar je ook in de prachtige stijlkamers, torenkamers en suites met muur- en plafondschilderingen, ornamenten en stucwerk van zeer hoog historisch niveau.

Kamers

Het is mogelijk om in de kamers van het kasteel te overnachten. De kamers hebben geen nummers maar namen, zoals De Witte Toren, de Biezenmand, de Chinese Kamer, de Slinge en Musica. En net als in het verleden heeft geen enkele kamer een telefoon, een radio of een TV.

Dit alles maakt Kasteel Slangenburg een van de best bewoonbare kastelen uit de 17e eeuw in Nederland. Uit kunsthistorisch oogpunt gelden er restricties betreffende het verblijf. Het gebouw is niet rolstoelvriendelijk. Zo kunnen gasten, die weinig mobiel zijn, alleen logeren in kamers gelegen op de begane grond.

Heb je vragen of opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Informatie

Prijzen zijn per kamer per nacht
Wanneer je een kamer boekt, willen wij je vragen rekening te houden met het volgende:

  • Aankomst vanaf 14.30 uur.
  • Verlaten van de kamer vóór 10.00 uur.

U betaalt het volledige bedrag bij boeking van de accommodatie.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Bent u slecht ter been kunt u uitsluitend een gastenkamer reserveren op de begane grond in verband met het risico op evacuatie bij calamiteiten.

U logeert in een historisch gebouw.

Bij boeking gaat u akkoord met de reserveringsvoorwaarden.

Restituties van aanbetalingen geschieden op basis van de hieronder aangegeven voorwaarden, tenzij anders schriftelijk bij uw betreffende reservering/boeking overeengekomen.

Bij annulering van uw reservering zijn de volgende percentages van de reserveringswaarde verschuldigd en dienen door u betaald te worden (tenzij schriftelijk anders is overeengekomen):

  • Meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum 15%
  • Meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum 45%
  • Meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum 75%
  • Meer dan 24 uur voor de ingangsdatum 85%
  • 24 uur of minder voor de ingangsdatum 100%