Landgoedwinkel Heerlijckheid Slangenburgh

U kunt bij de landgoedwinkel terecht voor informatie over overnachtingsmogelijkheden, uitstapjes en over bedrijven die zijn aangesloten bij de Vereniging Heerlijckheid Slangenbrugh.

Deze bedrijven zijn in een cirkel van 5 km rondom landgoed de Slangenburg te vinden. In de landgoedwinkel kunt u ook terecht voor een kopje koffie voor of na een mooie wandeling door het bos.

Ook kunt u terecht voor een origineel cadeau. Wat te denken van een flesje bosbessensap, een potje honing, een fles wijn uit de Achterhoek, een bloemstukje of een pak broodmix van Benninksmölle, een boek met Achterhoekse verhalen of een kaars van de Abdij. De Landgoedwinkel is ook een leuk einddoel voor een mooie wandel- of fietstocht.

In de landgoedwinkel wordt u vriendelijk geholpen door een enthousiaste groep vrijwilligers uit de omgeving. In het seizoen zullen er in diverse weekenden demonstraties worden gegeven door kunstenaars uit de regio. Tijdens deze demonstraties kunt u in contact komen met de kunstenaar en het werk dat hij of zij heeft gemaakt. De demonstraties zijn gratis te bezoeken en worden zoveel mogelijk via de media en onze website bekend gemaakt.

OPENINGSTIJDEN:

Momenteel is de Landgoedwinkel tot nader order gesloten i.v.m. een verbouwing!

Van 1 april tot 1 november:
Zaterdag: 12.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

In de vakantiemaanden juli en augustus ook op woensdag: 12.00 – 17.00 uur
Ook geopend op Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren.

https://www.heerlijckheid-slangenburgh.nl