Lenteretraite

Ben je toe aan ‘ff braak liggen’?
Saskia Braakman van S-way organiseert een Lente retraite op 20-21-22 maart.

Braak liggen [F.A. Stoet 1923]:
Gedurende eenigen tijd onbebouwd blijven liggen. Het omwerken en gedurende zekeren tijd onbezaaid laten van den grond (meestal gepaard met bemesting), hetgeen aan het uitgeputte bouwland weder nieuwe kracht en vruchtbaarheid geeft.

 

Soms is het enige dat je nodig hebt RUIMTE
Een paar dagen helemaal voor jou
Waarin je niks hoeft of moet
Waarin je kan ontspannen en verstillen

Lekker naar buiten
Uit je hoofd
In het nu
Vrij, je eigen weg bepalend

In die vrije ontspanning
op afstand van het dagelijkse
ontstaat er weer ruimte voor een heldere geest
en wellicht voor iets nieuws dat wil opborrelen

Een nieuwe kijk op het bestaande
Een verborgen wens, een helder inzicht
En bovenal lichtheid en plezier
Let’s S-way!

Lenteretraite ‘ff braak liggen’
We volgen het ritme van het gastenhuis. Dus drie vaste maaltijden per dag en stilte om 23.00 uur. Je hebt een eigen kamer. Er is ruime gelegenheid om (alleen) te wandelen, te fietsen, te lezen, te schrijven, te ontmoeten. Er zal een aanbod zijn van (vrijwillige) activiteiten die kunnen bijdragen aan ontspanning en inzicht. Bijvoorbeeld: begeleide meditaties, een ritueel, qi-gong-oefeningen, een focus voor tijdens het wandelen, het uitwisselen van inspiratie. 

Het idee is dat je niks ’moet’. Alleen maar willen. Uit dit ont-moeten, ontmoet je je Zelf. En wellicht ook anderen. Laat het ontstaan. Let’s Sway!

Wanneer
Van vrijdag 20 maart tot en met zondag 22 maart 2020. Aankomst vrijdag tussen 14.00 en 14.30 uur en vertrek zondag rond 16.00 uur. Een leuke bijkomstigheid is dat op 21 maart de lente begint. Een mooie gelegenheid om deze overgang van het oude naar het nieuwe bewust te maken.

Voor wie
Voor wie er aan toe is :)

Door wie
Saskia Braakman van S-way: www.s-way.nl. Ik stem mijn begeleiding af op de energie en behoefte van de groep. Daarbij put ik uit de vele ervaringen op mijn eigen pad in persoonlijke, intuïtieve en professionele ontwikkeling, zie www.s-way.nl/overmij. Ik ben benieuwd wat er ontstaat. Ik kijk er naar uit!

Kosten
De kosten voor deze Lenteretraite zijn € 449,- inclusief twee overnachtingen in een basiskamer met wastafel (douche en toilet op de gang), alle maaltijden, koffie & thee, een korte intake vooraf en begeleiding ter plekke. Voor een luxere kamer geldt een toeslag. Indien gewenst is de retraite uit te breiden met coachgesprekken voor- en/of achteraf.

Aanmelden
Wil je je aanmelden of heb je een vraag? Bel of mail me dan even! 06 51519034 of saskia.braakman@s-way.nl.