Meditatie in Kasteel Slangenburg

Van maandag 1 juni tot en met vrijdag 5 juni 2020

Docent: Trudy HutingInleiding
Tot rust komen in een mooie en fijne omgeving? Dat kan in de Achterhoek op Gastenhuis Kasteel Slangenburg. En naast genieten van de mooie omgeving is er ruimte voor stilte en aandacht met gelijkgestemden om helemaal te mogen zijn wie jij in essentie bent.

Deze midweek staat in het teken van ontspanning met meditatie, ademhalingsoefeningen, stilte, mantra zingen, stiltewandeling, klank en muziek.

Jullie gastvrouw is: meditatiebegeleidster en Reiki-master Trudy Huting.

Programma

Maandag 
We heten je van harte welkom nadat je je geïnstalleerd hebt op je kamer en genoten hebt van een heerlijk kopje koffie of thee. 
Om 11.00 uur begeleid ik jullie naar de meditatieruimte waar we kennis maken met elkaar.
Om 15.00 uur is er een meditatie met als afsluiting een stilte wandeling buiten (als het weer het toelaat).

Dinsdag tot en met vrijdag
Deze dagen vullen we in met meditatie, met de heldere geluiden van de klankschalen en de diepe vibraties van de gong, ademhalingsoefeningen, stilte, mantra’s zingen, stiltewandelingen naar de abdij tijdens zonsopgang, muziek.

Ter afsluiting is er op de laatste dag een Dreamsessie met Reiki en vele klanken. Laat je verrassen!

Tussen de meditaties door heb je tijd voor jezelf.

Prijs
Er zijn 10 plaatsen beschikbaar. De kosten voor deze midweek zijn € 670,- (luxe kamer) of € 530,- (eenvoudige kamer). Hierbij inbegrepen zijn drie maaltijden per dag, koffie/thee en vier overnachtingen in Gastenhuis Kasteel Slangenburg.

Aanmelden
Hebt u interesse? Meldt u zich dan aan via reservering@kasteelslangenburg.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer: 0315 – 298 200.