Leiderschapsretraite - 2 - 6 november 2020

Voor bestuurders, ondernemers, leidinggevenden en HR-professionals

“Stilstaan is vooruitgaan.”

Komt dit bekend voor: mobiel en iPad zijn voldoende opgeladen, maar …. u bent u zelf vergeten?

Als het aansturen of adviseren van een organisatie uw dagelijks werk is in deze tijd, vergt ruimte maken voor u zelf als professional extra aandacht. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat het jaarlijks aangaan van een retraite een effectieve en zinvolle manier is om op te laden, te spiegelen, te voeden en inspiratie te (her-)vinden. Het vergt wel moed om stil te gaan staan, even “op te houden” teneinde vervolgens weer met frisse zin verder te gaan. Dit vraagt om een investering die zich materieel en immaterieel onherroepelijk terugverdient.

Verduurzaam uw inzetbaarheid
De Haven BV, zusterorganisatie van de Praktijk voor Arbeid & Gezondheid, richt zich op de verduurzaming van inzetbaarheid van professionals. Vanwege de krimpende arbeidsmarkt en de COVID-19-maatregelen, wordt dit thema steeds belangrijker. Een retraite op Benedictijnse grondslag is een milde en eenvoudige manier om inzetbaarheid te verduurzamen.

In dit kader bieden wij in de 1e week van november 2020 een retraite-midweek aan. U hoeft niets en kunt alles binnen en buiten de kasteelmuren van Gastenhuis Kasteel Slangenburg. Drie (verzorgde) maaltijden vormen het ritme van de dag, daarbuiten bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. U kunt stil zijn, luisteren of hier en daar een gesprek aangaan met mede gasten.
Er is ook alle ruimte om op uw eigen ruime kamer te lezen, te schrijven, (bij) te slapen of te wandelen/joggen over het landgoed. Op verschillende tijden kunt u de nabijgelegen benedictijner abdij bezoeken. Een plek waar de kunst van “het stoppen en beginnen” dagelijks beoefend wordt.

Benedictijnse reflectie
Dagelijks wordt er van 17.00 – 17.40 uur een reflectief inspiratiemoment door drs. E. Kuipers aangeboden geïnspireerd op de Benedictijnse Leefregel. Vanuit de drie basisprincipes van Benedictus wordt stilgestaan bij de essentie van (persoonlijk) leiderschap.

Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen voor (minimale) persoonlijke begeleiding tijdens de retraite of voor een uitgebreider pakket.

Wat
Leiderschaps-retraite (midweek), vol pension / eigen kamer.

Voor wie
Bestuurders, ondernemers, leidinggevenden, HR-professionals (bedrijfsartsen, Arbeidsdeskundigen, HR-adviseurs, inzetbaarheidscoaches).

Door wie
drs. Eveliene Kuipers, Registerpsycholoog NIP Arbeid, Organisatie & Gezondheid.

Wanneer
Maandag 2 november t/m vrijdag 6 november 2020.

Duur
Maandagochtend 10.00 uur tot vrijdagmiddag 14.30 uur.

Waar
Kasteel/gastenhuis Slangenburg, Kasteellaan 1 te Doetinchem.

Aanmelden
Voor aanmelding of meer informatie, neemt u vrijblijvend contact op via 0575 - 511904 secretariaat@pva-zutphen.nl. Aanmeldingen worden na betaling op volgorde van binnenkomst verwerkt.