Meditatie, Yoga, Retraite, Mindfulness

Meditatie bij Trudy, Yoga bij Thea, Retraite bij Saskia of Mindfulness bij Monique

Meditatie in de voormalige Kapel 

Gastvrouw Trudy geeft op de dinsdagen en zaterdagen Meditatie sessies voor onze gasten.  6,- per sessie te reserveren bij onze dienstdoende Gastvrouw of Gastheer. 

Retraites op Gastenhuis Kasteel Slangenburg

(U huurt begeleider op eigen nota zelf in)

Koning Winter Retraite 28-30 januari 2022, 

thema New Beginnings

Kom leven als een echte koning(in) op het prachtige oude Kasteel Slangenburg. Een unieke plek waar je je waant in vroegere tijden. Waar je je in alle rust kan voorbereiden op het regeren van jouw eigen koninkrijk...

De retraites worden begeleidt door Saskia Braakman van Lets Sway. Voor meer informatie en aanmelden zie https://lets-sway.nl/retraites/of bel/mail naar Saskia Braakman 06-51519034, saskia.braakman@lets-sway.nl. Zeer welkom! 

Yoga in de voormalige Kapel

Gastvrouw Thea geeft op de donderdagen Yoga sessies voor onze gasten. 6,- per sessie te reserveren bij onze dienstdoende Gastvrouw of Gastheer.

Mindfulness op Gastenhuis Kasteel Slangenburg

(U huurt begeleider op eigen nota zelf in)

In het sfeervolle Koetshuis bij het indrukwekkende Kasteel Slangenburg, te midden van de rust en het groen verzorgt het Centrum van ZIJN wekelijks mindfulness- en compassietrainingen. onder leiding van de ervaren Monique Doderlein de Win. Zij is gecertificeerd (MBSR en MBCL) trainer van het ‘Centrum van ZIJN’.

De mindfulness- en compassietrainingen zijn zowel in groepsverband (mits Coronamaatregelen dat toelaten)als individueel mogelijk. Ook zijn er persoonlijke meditatielessen en/of wandelcoachingen te boeken. Sessie in de kapel in het Gastenhuis á €10,- uur huur, naast het honorarium van Monique.

Meer weten? Kijk dan op www.hetcentrumvanzijn.nl of bel met Monique via 06 - 53 894 205.