Kasteelhuisje 'De Orangerie'

Verblijf in je eigen huis naast het kasteel

BOEK NU ONS UNIEKE KASTEELHUISJE 'DE ORANGERIE' via Heerlijke Huisjes.

Wilt u in alle rust genieten in een echt kasteelhuisje aan de binnengracht van Gastenhuis Kasteel Slangenburg? Vanaf nu is dat mogelijk, want Kasteelhuis 'De Orangerie' is te huur voor een weekend, midweek of een week. Hieronder vindt u alle informatie.  

Rust 
'De Organgerie' ligt in een prachtige beboste omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Stelt u zich eens voor dat u in alle stilte wakker wordt in een heus kasteelhuis... De ochtenddauw verhult nauwelijks een blauwe reiger in de aanliggende gracht of weide…..

Voorzieningen
'De Orangerie' bestaat uit een gewelvenkelder met daarin een moderne keuken met inbouwapparatuur. U kunt daar zelf uw kookkunsten beoefenen.... De woonkamer kijkt uit over de cour en over de binnengracht van Gastenhuis Kasteel Slangenburg. Verder vindt u er twee slaapvertrekken met elk twee eenpersoonsbedden voor een goede nachtrust (om 22.30 uur is het muisstil). Verder heeft het kasteelhuis een ruim sanitair met douche en toilet.

Aanvullende informatie en boeken
Helaas is het pand niet rolstoeltoegankelijk en minder geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. Kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar. De ruimte is rookvrij. Open vuur, kaarsen en huisdieren zijn niet toegestaan. 

De aankomsttijd ligt tussen de 15.00 uur en 17.00 uur (indien later, dan horen wij dat graag van tevoren) en de vertrektijd ligt tussen 08.00 uur en 10.00 uur.

Bent u enthousiast geworden? Boek dan nu dit unieke kasteelhuisje 'De Orangerie' via Heerlijke Huisjes.