Theater 'De Liefde'

Van maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli 2020

Docent: Margriet Bolding 

Tijdens de theatermidweek op Gastenhuis Kasteel Slangenburg maken we een montagevoorstelling over de Liefde. Een montagevoorstelling bestaat uit verschillende scenes/liedjes/gedichten/acts, die aan elkaar geplakt worden tot een voorstelling die het publiek vermaakt en aan het denken zet. Iedereen is welkom, gevorderden en totale amateurs.Vormen van theater
Gedurende de week maakt u onder begeleiding van Margriet Bolding (theatermaker en arbeidspsycholoog) kennis met verschillende vormen van theater. Denk hierbij aan mime en bewegingstheater, kleinkunst en authentiek theater maken. We zullen zelf teksten maken en ook gebruik maken van bestaande teksten of gedichten. Het onderwerp is de Liefde, maar waarvoor die Liefde is, hoe deze Liefde zich uit en waarom de Liefde zo belangrijk is gaan we samen bedenken. Het wordt zonder twijfel een onwijs inspirerende week met ruimte voor reflectie en heel veel plezier.

Programma 

Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 6 juli
11.00 uur: samenkomst en kennismaken
In de middag: Bewegingsmateriaal maken

Dinsdag 7 juli
Materiaal maken

Woensdag 8 juli
Materiaal maken

Donderdag 9 juli
In de ochtend: materiaal verzamelen en uitkiezen
In de middag: voorstelling in elkaar zetten
In de avond: eerste doorloop op locatie

Vrijdag 10 juli
In de ochtend: generale repetitie met decor
In de middag: 16.00 – 16.40 uur voorstelling
17.15 uur: evaluatie en een drankje

De dagen zijn onderverdeeld in de volgende tijden: van 10.00 uur tot 12.15 uur en van 15.00 uur tot 17.15 uur.


Prijs
Er zijn 10 plaatsen beschikbaar. De kosten voor deze midweek zijn € 670,- (luxe kamer) of € 530,- (eenvoudige kamer). Hierbij inbegrepen zijn drie maaltijden per dag, koffie/thee en vier overnachtingen in Gastenhuis Kasteel Slangenburg.

Aanmelden
Hebt u interesse? Meldt u zich dan aan via reservering@kasteelslangenburg.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer: 0315 – 298 200.