Vakantiewoningen

Logeren bij een heus kasteel: dat kan in één van de twee unieke vier persoons kasteelhuisjes bij Kasteel Slangenburg in Doetinchem: Kasteelhuisje De Baron van Baer en Kasteelhuisje De Orangerie. Word in alle stilte wakker aan de binnengracht van het kasteel. Kijk naar buiten en zie de blauwe reiger net zijn ontbijt wegwerken, even verderop duikt een ijsvogeltje net het water in.

Geniet van de rust in deze prachtige beboste omgeving en in deze historische vakantiewoningen. Maak lange wandelingen of een fietstocht. Pak een terrasje aan de overzijde van het voorplein, waar je kunt genieten van een lekker hapje en drankje.

Waan je een echte kasteelbewoner in één van deze twee mooie kasteelhuisjes. Beide huisjes zijn geschikt voor 4 gasten. Ze beschikken over eigen sanitair, een keuken, wifi en televisie.

Heb je vragen of opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

“De Orangerie”

Geniet van de rust in de prachtige beboste omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en kunt genieten van de natuur. Stel je toch eens voor dat je in alle stilte wakker wordt in een heus Kasteelhuisje aan de binnengracht. De ochtenddauw verhult nauwelijks een blauwe reiger in de aanliggende gracht of weide. Het kan in “De Orangerie”!

De gewelvenkelder huisvest een moderne keuken met inbouwapparatuur, alwaar je zelf zalig jouw kookkunsten kunt beoefenen. De woonkamer kijkt uit over de cour en over de binnengracht van het Kasteel en beschikt over een piano en televisie. De twee slaapvertrekken met elk twee eenpersoonsbedden geven een uitmuntende nachtrust. Om 23:00 uur is het muisstil! Daarnaast beschikt “De Orangerie” over ruim sanitair.

Bijzonderheden;

  • Het pand is niet rolstoeltoegankelijk. Het pand is minder geschikt voor gasten die slecht ter been zijn.
  • Het is een rookvrije woning. Open vuur en kaarsen zijn niet toegestaan.
  • Huisdieren zijn toegestaan.
  • Na 23:00 is het muisstil op het voorplein van Kasteel Slangenburg.
  • Wifi is aanwezig.

“Baron van Baer”

De vakantiewoning huisvest een landelijke keuken met inbouwapparatuur, alwaar je zelf zalig jouw kookkunsten kunt beoefenen. De woonkamer kijkt uit over eigen tuin en de weide van het Landgoed Slangenburg. Het kasteelhuisje omvat twee slaapvertrekken waarvan één met een tweepersoons bed en één kamer met twee eenpersoonsbedden voor een uitmuntende nachtrust. Om 23:00 uur is het muisstil! Kasteelhuisje “Baron van Baer” beschikt over ruim sanitair.

Bijzonderheden;

  • Het is een rookvrije woning. Open vuur en kaarsen zijn niet toegestaan.
  • Huisdieren zijn toegestaan.
  • Na 23:00 is het muisstil op het voorplein van Kasteel Slangenburg.