Yoga in Kasteel Slangenburg – ontspanning en rust

Maandag 22 juni tot en met vrijdag 26 juni 2020

Docent: Thea van Brenk

Tot rust komen in een mooie fijne omgeving? En wilt u naast genieten van de mooie omgeving ook aandacht besteden aan uzelf? Dan is deze speciale yogamidweek echt iets om te doen. Deze midweek is bedoeld voor mannen en vrouwen die op een ontspannen manier kennis willen maken met yoga. Ben u al bekend met yoga, dan bent u natuurlijk ook welkom. Tijdens de midweek leert u iedere dag meer over de grondbeginselen van yoga.Over de docent
Thea van Brenk is jullie yogadocente en aanspreekpunt. Ook kunt u bij haar terecht voor vragen over gezonde voeding. Want naast yogadocente, is zij ook gespecialiseerd in vegetarisch eten.

 

Programma

Hieronder vindt u het programma met iedere dag een ander thema.

Maandag 22 juni 11.00 uur
Samenkomst en kennismaken
In de middag: ‘Ademhaling’

Dinsdag 23 juni
‘Hatha Yoga’

Woensdag 24 juni
‘Yin Yoga’

Donderdag 25 juni
‘Voeding en Yoga’

Vrijdagochtend 26 juni
‘Verrassing’
In de middag: evaluatie en een drankje

Alle yogalessen beginnen om 10.30 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 15.30 uur.
We sluiten iedere les af met een heerlijke verse kruidenthee.

Prijs
Er zijn 10 plaatsen beschikbaar. De kosten voor deze midweek zijn € 670,- (luxe kamer) of € 530,- (eenvoudige kamer). Hierbij inbegrepen zijn drie maaltijden per dag, koffie/thee en vier overnachtingen in Gastenhuis Kasteel Slangenburg.

Aanmelden
Hebt u interesse? Meldt u zich dan voor 15 juni 2020 aan via reservering@kasteelslangenburg.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer: 0315 – 298 200.