OVER ONS

Kasteel Slangenburg is een bijzondere belevenis!

Kasteel Slangenburg in de gemeente Doetinchem is een gastenhuis nabij de Benedictijner Abdij St. Willibrord, die op twintig minuten loopafstand ligt. De gasten van Kasteel Slangenburg selecteren zichzelf. Ze zijn allen gesteld op rust en stilte. De informele manier van omgaan met elkaar biedt net zoveel ruimte voor contact of privacy als ieder dat zelf wenst.

Het kasteel is geschikt:

  • Voor alleenstaanden en echtparen
  • Voor jongeren en ouderen
  • Voor mensen die na een moeilijke periode weer tot zichzelf willen komen
  • Voor mensen die in een rustige omgeving wetenschappelijke arbeid willen verrichten
  • Voor mensen die in de stilte van de natuur wat willen mediteren, of lezen, of wandelen
  • Voor mensen die lichamelijk en geestelijk zelfredzaam zijn

OVER ONS

Over het kasteel

In Kasteel Slangenburg is het 17e-eeuwse karakter volledig bewaard. Daarvan getuigen de stijlvolle aankleding van het interieur, de fraaie stucplafonds, het antieke meubilair en de prachtige wandschilderingen. Alles hier ademt de rust en sfeer van een rijke voorbije tijd. Meestal kun je dit soort dingen alleen ervaren in een museum, maar als gast op kasteel Slangenburg woon je er gewoon midden in. Voel de rust tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht!

Daarnaast biedt Kasteel Slangenburg de mogelijkheid een midweek of een lang weekend te verblijven in de Kasteelhuisjes “De Orangerie” en “De Baron van Baer”. Nostalgisch overnachten aan de gracht en zicht op het Kasteel!